Krachttraining

Om zowel onze krachttour als de aantrekkingskracht extra te ondersteunen kan een stuk ontwikkeling wenselijk zijn in de vorm van training en coaching. Zo ontwikkelen wij vaardigheden om niet alleen doelstellingen helder te schetsen, maar ook direct concreet te maken waardoor talent groeit.


Daar trainen maatwerk is en specifiek afhankelijk van het vraagstuk kijken we per situatie welke training het beste aansluit, of dat een stuk individuele coaching de beste optie is.

Op het gebied van training werken wij actief samen met Jantien ’t Hart die zowel in de ontwikkeling meedenkt als op de uitvoering.

Naast maatwerk hebben wij op zowel onze aantrekkingskracht als de krachttour een aantal standaard trainingen ontwikkeld die naadloos aansluiten op onze producten.

De mentortraining (toevoeging traject aantrekkingskracht)

Ieder bedrijf heeft veel kennis in huis. Die kennis is bijzonder waardevol. Het is belangrijk deze kennis met (nieuwe) medewerkers te delen. Dit doe je door een mentor per afdeling binnen je bedrijf in te zetten. Een mentor werkt nieuwe medewerkers in, draagt kennis over, motiveert en stimuleert hen en leert hen vaardigheden aan. Naast inhoudelijke vakkennis weet een mentor ook de waarden en cultuur van het bedrijf door te geven wat essentieel is om nieuw talent te binden.

Effectief leidinggeven (toevoeging traject krachttour)

Leidinggeven is ervoor zorgen dat medewerkers hun werk goed en op tijd uitvoeren. Motiveren is ervoor zorgen dat medewerkers bereid zijn hun werk goed en op tijd uit te voeren. Maar wat is het resultaat van een combinatie van leidinggeven en motiveren? Dit leer je in deze boeiende training effectief leiderschap Ontwikkelwijzer!

Sparring partner worden?

Ontwikkelwijzer is van meerwaarde in veel verschillende branches in bedrijven van klein tot groot. Wil je weten hoe we samen de zaken op orde krijgen? Neem contact op via de volgende knop.

Neem contact op