Je bent nu hier: home / wie-we-zijn

Wie we zijn

Stel. Je mag een dag meekijken bij een ander bedrijf. Ter lering en vermaak. ‘Hallo, goed dat u er bent, wij verwachten u al’. De begroeting is meteen warm en energiek.

Ondanks dat het binnen de muren van het bedrijf een drukte van jewelste is, valt je de rust op. De rollen binnen het bedrijf zijn helder verdeeld en er zit routine in het spel. Op de gang zie je mensen nog wat afstemmen, dit alles kort en krachtig. Wie de leiding heeft is bijna niet te zeggen. Iedereen neemt zijn werk uiterst serieus en blijkt de leiding over zijn eigen deel te hebben. Je schuift aan bij een overleg en direct valt je op: iedereen heeft een bijzonder actieve inbreng. Ideeën worden handig omgezet in acties, met daarbij duidelijk verwachtingen en evaluatiemomenten afgesproken.

Gaat hier dan alles goed? Nee, natuurlijk niet. Maar alles wordt wel aangepakt. Vanuit een centraal doel. Het team evalueert klachten en het verantwoordelijke teamlid beschikt over de juiste informatie en bedenkt zelf de oplossing met de klant. Collega’s delen ervaring en kennis. Leren en presteren is hier het credo.

Het is je duidelijk: hier weten ze wat ze willen, werken ze aan duidelijke doelen en blaken teamleden van zelfvertrouwen en openheid. Hier maken ze binnen waar wat ze buiten beloven. Utopia? Dacht het niet. Zou zomaar een klant van Ontwikkelwijzer kunnen zijn. Geïnteresseerd? Wij komen graag met jou in contact.

Sparring partner worden?

Ontwikkelwijzer is van meerwaarde in veel verschillende branches in bedrijven van klein tot groot. Wil je weten hoe we samen de zaken op orde krijgen? Neem contact op via de volgende knop.

Neem contact op