Specialist met deskundig advies

Benfried

Professionele toeleverancier

Benfried is al ruim 75 jaar een begrip in de professionele (glas)tuinbouw & akkerbouw en biedt haar klanten een totaalpakket diensten en producten. In de loop van de jaren heeft Benfried een enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van onder meer substraten, bemesting (biologische) gewasbescherming en milieu- en ARBO-wetgeving.

De akkerbouw, boomkwekerij en bloembollenteelt zijn voor Benfried belangrijke sectoren. Maar ook aardbeienkwekers zijn bij ons op het juiste adres. Op het gebied van meststoffen, gewasbescherming en benodigdheden is er steeds meer mogelijk. Benfried kan u daar bij helpen want met meerder specialisten in huis zijn wij één van de grootste kennisorganisaties op dit gebied.

Tuinmaterialen

Onze vestiging in Den Hoorn heeft zich gespecialiseerd in het leveren van alle soorten tuinmaterialen en benodigdheden voor Hoveniers. Van werkkleding, hamer en zaag tot vijvers, sierbestrating en tuinhout.

Voor particulieren heeft Benfried Den Hoorn een uitgebreide selectie sierbestrating. Op het terrein aan de Hooipolderweg staan meer dan 1000 soorten voorbeelden (o.a. natuursteen, tuintegels, klinkers,) tentoongesteld en kan naar hartenlust worden rondgekeken. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Wij zijn CDG gecertificeerd!

 • Locatie Den Hoorn
 • Functie Financieel medewerker
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband 32- 40 ur per week
Solliciteer nu!
Bekijk onze website
Naar onze vacatures

Financieel medewerker

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Financieel medewerker (32-40 uur per week)

Als administratief talent ben je verantwoordelijk voor de financiële (debiteuren en crediteuren) administratie binnen Benfried.

Je beheerst de geautomatiseerde systemen, bent geordend en nauwkeurig. Je bent communicatief sterk om in- en uitgaande vragen eenvoudig te behandelen of door te verwijzen. Gelet op de zelfstandigheid van deze rol is het bewaken van overzicht en tijdig nemen van initiatief van groot belang. 

Wat vragen wij van jou?

 • MBO+ werk en denkniveau;
 • Gestructureerd en geordend karakter;
 • Kennis van Unit 4 is een pre;
 • Gezonde drive om administraties te verbeteren naar aanleiding van data.

Wat hebben wij als werkgever te bieden;

 • Een veelzijdige en afwisselende baan binnen een sterke organisatie;
 • Gezonde balans tussen werk en privé (dagen en uren in overleg);
 • De uitdaging op persoonlijke ontwikkeling wat het werk ten goede komt.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Wij zijn benieuwd naar:
- Jouw motivatie;

- Je contactgegevens (indien aanwezig je CV).

Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via de knop direct solliciteren of Whatsapp 0614797000. Heb je nog vragen stel ze gerust!

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?