Specialist met deskundig advies

Benfried

Benfried is al ruim 75 jaar een begrip in de professionele (glas)tuinbouw & akkerbouw en biedt haar klanten een totaalpakket diensten en producten. We zijn sinds 2021 onderdeel van Arvesta. Arvesta is één van de grootste bedrijven in Europa op het gebied van Agri- en Horticulture. 

In de loop van de jaren heeft Benfried een enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van onder meer substraten, bemesting (biologische) gewasbescherming en milieu- en ARBO-wetgeving.

De akkerbouw, boomkwekerij en bloembollenteelt zijn voor Benfried belangrijke sectoren. Maar ook aardbeienkwekers zijn bij ons op het juiste adres. Op het gebied van meststoffen, gewasbescherming en benodigdheden is er steeds meer mogelijk. Benfried kan u daar bij helpen want met meerder specialisten in huis zijn wij één van de grootste kennisorganisaties op dit gebied.

Solliciteer nu!
Bekijk onze website
Naar andere klanten
Benfried ademt de cultuur van de klanten, waar je als medewerker een belangrijk aandeel in het hebt. Dit maakt dat mensen er met plezier werken. Door de verschillende afdelingen, zijn er voldoende mogelijkheden om talent binnen de organisatie op de juiste plek te krijgen.

Verkoper tuinmaterialen

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?