Wie we zijn

Ontwikkelwijzer begeleidt al 15 jaar MKB-ondernemers met het versterken van hun bedrijf. Het doel is om de ondernemer weer in zijn of haar kracht te zetten en het team eromheen te versterken.

Het begrijpen van de passie en ambitie van de ondernemer is essentieel om de organisatie rondom hem of haar te versterken.

Bouwen
Sterke organisaties hebben een duidelijke structuur waarbij elke medewerker weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Ontwikkelwijzer gelooft in eigenaarschap. Resultaatgerichte organisaties bouwen waarbij medewerkers binnen een helder kader hun talenten optimaal kunnen benutten en ontwikkelen. Ontwikkelwijzer bouwt sterke, logische en duidelijke organisaties.

Ontwikkelen
Competent zijn betekent dat de optelsom van kennis, vaardigheden, houding en gedrag leidt tot een topprestatie. Een talent.
Medewerkers ontwikkelen naar een van te voren gesteld doel of verwachting. De medewerker beweegt, probeert, ervaart en leert. Ontwikkelwijzer analyseert, coacht en confronteert.

Aantrekken
Een team moet complementair zijn. Elkaar versterken. Goede medewerkers die plezier ervaren, bouwen een aantrekkelijke omgeving. Op basis van het doel, het bouwwerk en de aanwezige talenten voegen we kwaliteit toe die het verschil kan maken. Ontwikkelwijzer begeleidt het complete wervings- en selectietraject namens de ondernemer.

Sparring partner worden?

Ontwikkelwijzer is van meerwaarde in veel verschillende branches in bedrijven van klein tot groot. Wil je weten hoe we samen de zaken op orde krijgen? Neem contact op via de volgende knop.

this.theme.social_button