Expert in waterbehandeling

CH2O B.V.

CH2O B.V. is de zelfstandige Nederlandse dochteronderneming van CH2O incorporated, gevestigd in de staat Washington. Sinds 2013 zijn wij actief in de agrarische sector voor alle teelten onder glas en de buiten teelten, waarbij u kunt denken aan hard fruit, zacht fruit én landbouw gerelateerde producten. 

Met een klein flexibel team van experts leveren we waterbehandelingsmiddelen, microdoseersystemen, beluchtingssystemen, biostimulanten en doen continu aan naloop en advisering. Bij CH2O bouwen, ontwikkelen én programmeren we alles in eigen beheer. Daarnaast installeren en onderhouden wij al onze systemen met eigen opgeleide monteurs. Alles voor het beste resultaat. 

Onze missie? Het helpen voorkomen van groeiproblemen in uw teelt en het oplossen van vervuiling en verstoppingen in irrigatiesystemen. Hierbij staat u als klant altijd centraal. Heeft u dat gevoel niet? Dan mag u ons daar zeker op afrekenen.

Daarnaast helpen we bij het veilig recirculeren van water zodat er – nagenoeg – geen kostbaar water geloosd hoeft te worden. Het recirculeren zorgt uiteraard weer voor nieuwe uitdagingen, vandaar dat we aansluitend beluchtingssystemen en biostimulanten aanbieden om zo het hoogst haalbare kwaliteit irrigatiewater te realiseren, zodat de planten optimaal kunnen groeien, bloeien en produceren.

Ofwel, CH2O zorgt voor gegarandeerd schoon water.

  • Locatie Wateringen (werkt vanuit huis)
  • Functie Technisch specialist
  • Opleidingsniveau VMBO/ MBO
  • Dienstverband 32- 40 uur per week
Solliciteer nu!
Bekijk onze website
Naar onze vacatures

Technisch specialist

Even voorstellen; wij zijn CH2O. De naam CH2O staat voor “Clean Water”, wat neer komt op “Schoon Water” en dat is ook wat wij na streven bij onze klanten. Onze specialiteit: de waterbehandeling in agrarische sector. Daarvoor leveren we een compleet pakket waterbehandelingsmiddelen, beluchtingssystemen voor silo’s en aanverwante producten. Wij zijn marktleider in het gecontroleerd en beveiligd meegeven van waterbehandelingsmiddelen en eventueel biologisch-organische producten. Daarvoor ontwikkelen we kant-en-klare technische oplossingen in samenwerking met relaties, klanten en toeleveranciers in de agrarische sector.

Ben jij een techneut in hart en nieren? Heb je affiniteit met elektra, water en PLC-systemen? Zoek je een uitdagende functie waarin je 100% vrijheid hebt om je werk en uren op jouw manier in te delen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Jouw rol:

Als technisch specialist koppelen we je aan een ervaren mentor en bieden we je de mogelijkheid (indien jij er klaar voor bent) op termijn de eindverantwoordelijkheid te dragen voor de gehele technische tak binnen CH2O. Jouw werkgebied zal hierbij voornamelijk liggen binnen Zuid-West Nederland. Je kunt de dag starten vanuit huis.

Jouw verantwoordelijkheden:

Bouwen, installeren, programmeren (PLC) en onderhouden van waterbehandeling installaties (microdoseersystemen) voor de agrarische sector. 

Naast de technische aspecten ben je ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, de planning en bijhorende administratie. Prettige bijkomstigheid, je bent hierbij baas over je eigen agenda!

Jouw profiel:

Je hebt affiniteit met elektra, water en PLC-systemen (wij programmeren met Siemens LOGO en Click/Weintek). Wat je niet beheerst, leren wij je vanuit de praktijk graag bij. Een zelfstarter die 100% vrijheid aankan en benut. Sterke probleemoplossende vaardigheden, met het vermogen om technische tekeningen te begrijpen en te vertalen naar een oplossing. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in taal als geschrift is een pre.

Wat bieden wij:

Een uitdagende, zelfstandige functie met volledige vrijheid om het werk op jouw manier in te delen en uit te voeren. Het eindresultaat telt. Uren en werkdagen in overleg op een manier waarop werk en privé voor jou in balans is.

Ruimte voor persoonlijke groei binnen ons bedrijf om van techneut door te ontwikkelen tot specialist. Een ambitieuze omgeving waarin jouw inzet wordt gewaardeerd en beloond.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Ben jij klaar om jouw technische expertise en passie voor waterbehandeling in te zetten voor de agrarische sector? 

Wij zijn benieuwd naar:
  • Jouw motivatie;
  • Jouw CV (Nederlandse versie).
Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via de knop direct solliciteren of Whatsapp 0614797000. Heb je nog vragen stel ze gerust!
Bouw mee aan de toekomst van CH2O!
We kijken ernaar uit om van je te horen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?