Expert in waterbehandeling

CH2O B.V.

CH2O B.V. is de zelfstandige Nederlandse dochteronderneming van CH2O incorporated, gevestigd in de staat Washington. Sinds 2013 zijn wij actief in de agrarische sector voor alle teelten onder glas en de buiten teelten, waarbij u kunt denken aan hard fruit, zacht fruit én landbouw gerelateerde producten. 

Met een klein flexibel team van experts leveren we waterbehandelingsmiddelen, microdoseersystemen, beluchtingssystemen, biostimulanten en doen continu aan naloop en advisering. Bij CH2O bouwen, ontwikkelen én programmeren we alles in eigen beheer. Daarnaast installeren en onderhouden wij al onze systemen met eigen opgeleide monteurs. Alles voor het beste resultaat. 

Onze missie? Het helpen voorkomen van groeiproblemen in uw teelt en het oplossen van vervuiling en verstoppingen in irrigatiesystemen. Hierbij staat u als klant altijd centraal. Heeft u dat gevoel niet? Dan mag u ons daar zeker op afrekenen.

Daarnaast helpen we bij het veilig recirculeren van water zodat er – nagenoeg – geen kostbaar water geloosd hoeft te worden. Het recirculeren zorgt uiteraard weer voor nieuwe uitdagingen, vandaar dat we aansluitend beluchtingssystemen en biostimulanten aanbieden om zo het hoogst haalbare kwaliteit irrigatiewater te realiseren, zodat de planten optimaal kunnen groeien, bloeien en produceren.

Ofwel, CH2O zorgt voor gegarandeerd schoon water.

Solliciteer nu!
Bekijk onze website
Naar andere klanten

Technisch specialist

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?