Gewoon op tijd

Transportbedrijf Koos van Gaalen

Transportbedrijf Koos van Gaalen BV, sterk in dagvers, is een krachtige samenwerkingspartner met jarenlange ervaring in AGF en ferrytrailervervoer. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook onze belangrijkste kernwaarden.

Onze manier van werken slaat aan. Dat blijkt wel uit de langdurige relaties die zijn opgebouwd met een groot aantal gerenommeerde bedrijven, maar ook met onze medewerkers. Het blijkt ook uit de gestage groei die we al jaren realiseren.

 • Locatie Poeldijk
 • Functie Vrachtwagenchauffeur C / CE
 • Opleidingsniveau Minimaal rijbewijs C en code 95
 • Dienstverband Parttime/ Fulltime
Solliciteer nu!
Bekijk onze website
Naar onze vacatures

Vrachtwagenchauffeur C / CE

Zoek jij een uitdagende baan in de transportsector?

Wij zijn altijd op zoek naar chauffeurs C / CE.

Wij hebben zowel fulltime als parttime mogelijkheden.

Ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar van maandag tot en met zaterdag (om de week)? 

Dan horen we graag van je.

We streven ernaar om een goede werk-privé balans te behouden en horen graag waar jouw voorkeur ligt en wat jouw wensen zijn.

Wat ga je doen?

Als chauffeur bij Transportbedrijf Koos van Gaalen ben je verantwoordelijk voor het op een efficiënte en doelmatige manier laden, vervoeren en lossen van goederen van dagverse groenten en fruit van kwekers naar groothandels, of van handel naar retailers, jij zorgt ervoor dat alles op tijd op de juiste plek is.

(Met CE zijn er op termijn ook ritmogelijkheden in groepagediensten, distributiediensten voor levensmiddelen en ferrytrailer trucking).

Uiteraard zorg je ook voor een correcte en nette registratie van transport-, en goederengegevens. Om dit allemaal soepel te laten verlopen, hou je nauw contact met de planning, hier geef je ook eventuele bijzonderheden door over onze vaak kwetsbare (gekoelde) goederen.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal rijbewijs C en code 95;
 • Kennis over de werking van de koel-/vriestrailer/bakwagen;
 • Kennis van regels rond het vervoer van levensmiddelen en temperatuurmarges waarbinnen de lading moet blijven. Hier weet je ook je rij- en rusttijden op aan te passen;
 • Kennis van vervoersdocumenten en de afhandeling hiervan;
 • Je weet hoe je gepelletiseerde goederen moet stuwen, borgen en vervoeren;
 • Op een correcte manier samenwerken met het personeel bij de verschillende laad- en losadressen.

Wat hebben wij te bieden?

Onze medewerkers staan op de eerste plaats. We zijn er voor hen, we staan altijd klaar om te helpen en te ondersteunen. Zij zijn de drijvende kracht achter ons succes. We vinden het belangrijk dat iedereen goed in z’n vel zit.

Binnen ons bedrijf streven we naar een sfeer van rust. We begrijpen dat een goede werkomgeving essentieel is voor het werkplezier van onze medewerkers. Communiceren doen we helder en persoonlijk, zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Dat geldt voor onze medewerkers en onze klanten.

Haal het beste uit jezelf

Bij Transportbedrijf Koos van Gaalen geloven we dat de juiste persoonlijkheid belangrijker is dan diploma’s. We werven medewerkers op basis van gevoel en de match met ons bedrijf. We investeren in onze medewerkers door trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden, zodat ze zich kunnen ontplooien en groeien binnen ons team.

Heb jij interesse om bij ons aan de slag te gaan?

Wij zijn benieuwd naar:

 • Jouw motivatie;
 • Jouw CV (Nederlandse versie).

Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via de knop direct solliciteren of Whatsapp 0614797000.

Heb je nog vragen stel ze gerust!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?