Exclusieve oplossingen voor AGF, zuivel & logistiek

Meeder

Welkom bij Meeder Nederland

Meeder is een internationale leverancier van groente, fruit en zuivel. Begonnen in 1893 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler in het beleveren van de internationale cruise- en scheepvaart met vestigingen in Spanje, Italië en Barendrecht. Door onze ruime ervaring met diverse soorten klanten over de hele wereld, zijn we gewend om maatwerk oplossingen te bieden. Of het nu gaat om speciale verpakkingen, lange houdbaarheid van producten, of de belevering aan moeilijk te bereiken gebieden; klanten kunnen altijd rekenen op een vers product en een hoge service.

 • Locatie Barendrecht
 • Functie Transportplanner binnenland.
 • Opleidingsniveau MBO+/ HBO
 • Dienstverband Fulltime
Direct solliciteren
Bekijk onze website
Naar onze vacatures

Transportplanner binnenland.

Vanwege gezonde groei en ambitie zijn wij voor onze afdeling planning op zoek naar een daadkrachtig transportplanner binnenland.

De afdeling binnenland planning heeft een wagenpark tot zijn beschikking bestaande uit 3 trailers, 1 bakwagen en 2 bestelwagens. Afhankelijk van ons seizoen werken we aangevuld met charters en besteden we enkele ritten uit waardoor je de aansturing hebt op circa 12 chauffeurs.

Doel van deze functie:

Je draagt zorg voor het efficiënt inplannen van ritten en auto’s waarbij je de focus hebt om onze dagelijkse handel zo snel mogelijk binnen te krijgen. In jouw rol weet je altijd wie waar in welke wagen rijdt en ben je ook verantwoordelijk voor de werkroosters van de chauffeurs. Je weet het overzicht te bewaren en bent zelfstandig in het oplossen van dagdagelijkse uitdagingen. Heldere communicatie is cruciaal in deze functie. Bij het plannen heb je met verschillende (complexe) factoren te maken zoals deadlines en klant afspraken. Daarbij heb je dagelijks intensief contact met zowel chauffeurs, de interne organisatie als transporteurs waarbij jij zorgt dat eenieder met plezier kan presteren.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Indelen van ritten aan de hand van transportopdrachten;
 • Compleet maken en afhandelen van de transportdossiers;
 • Inplannen van werkroosters en onderhoud van eigen auto’s;
 • Dagelijkse sturing en aanspreekpunt voor chauffeurs (kwaliteit van het team);
 • Schakel tussen leverancier, chauffeur en klant.

Profiel:

Als transportplanner binnenland weet je te handelen op hoofdlijnen, zonder de details uit het oog te verliezen. Gezien de complexiteit van de functie kun je gemakkelijk verbanden leggen en weet je focus te houden op de dagelijkse planning. Je weet prioriteiten te stellen en doormiddel van teamwork met collega’s het transport in goede banen te leiden.

Competenties en vaardigheden:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Sterke affiniteit met data (plan) systemen en automatisering;
 • Communicatief sterk.

Durf jij deze fulltime uitdaging aan?

Dan hebben wij als werkgever veel te bieden. Zo hechten wij waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en hebben we voldoende kennis in huis om je waar nodig (verder) op te leiden tot zelfstandig planner. Een goede werksfeer en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Dit maakt dat je komt te werken in een bedrijf waar collega’s voor elkaar klaar staan.

Wij zijn benieuwd naar:
 • Jouw motivatie;
 • Jouw CV (Nederlandse versie).
Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via de knop direct solliciteren of Whatsapp 0614797000. Heb je nog vragen stel ze gerust!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.