MASTERS IN MOVEMENT

MARTSON

Het hoofdkantoor van MARTSON is gevestigd aan de Coldenhovelaan in De Lier, gemeente Westland. Direct langs de A20 en vlak bij de havens van Schiedam en Rotterdam. Met behulp van de modernste software, een wagenpark van ruim 70 auto’s een team van meer dan 100 medewerkers, bieden wij opdrachtgevers logistieke oplossingen voor gespecialiseerd transport. Het wagenpark bestaat uit kiepers, walking-floors, city-walkingfloor, tautliners, koel- en silo-opleggers. We streven naar een zo jong en schoon mogelijk wagenpark. Bijna het hele wagenpark voldoet aan de Euro 6 milieunorm. Dat betekent dat ze veel minder fijnstoffen uitstoten en minder belastend zijn voor het milieu.

  • Locatie De Lier
  • Functie Wasstraatmedewerker
  • Opleidingsniveau scholieren
  • Dienstverband vrijdag/ zaterdag en vakanties
Solliciteer nu!
Bekijk onze website
Naar onze vacatures

Wasstraatmedewerker

Ben jij een aanpakker en gek van vrachtwagens?

Martson is op zoek naar een wasstraatmedewerker (scholieren/ parttimers/ zzp-ers) die het team carwash komt versterken.

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan waarbij je lekker actief bezig bent? Werk je graag zelfstandig in een klein, gezellig team? En lijkt het jou een uitdaging om onze vrachtauto's weer blinkend de weg op te sturen? Dan is dit de vacature voor jou! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze functie.

Wat ga je doen?

Als wasstraatmedewerker zorg je samen met je team van collega’s voor een perfecte uitstraling van ons wagenpark hiervoor maak je gebruik van professionele wasproducten en wasapparatuur. Tevens zorg je ervoor dat jij samen met je collega’s de werkplek schoonhoudt.

Kom jij onze wasploeg versterken?

De werkzaamheden vinden plaats op vrijdagmiddag/ avond (na school) en op zaterdagochtend. Minimale leeftijd 15 jaar.

Wij bieden:

  • Een prima salaris;
  • Een leuk jong team.

Heb je interesse?

Wij zijn benieuwd naar:
  • Jouw motivatie;
  • Jouw CV (Nederlandse versie).
Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via de knop direct solliciteren of Whatsapp 0614797000. Heb je nog vragen stel ze gerust!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?