Kuyvenhoven Elektrotechniek

ETB Kuyvenhoven is ruim 50 jaar een erkend installatiebedrijf in ’s-Gravenzande gespecialiseerd in utiliteit en woningbouw. Door onze kennis en ervaring en onze drive om altijd de best passende technische oplossing te bieden is het werk uitdagend en veelzijdig.

 • Locatie 's-Gravenzande
 • Functie Allround elektromonteur
 • Opleidingsniveau Electrotechniek opleiding niveau 3 of 4
 • Dienstverband 32-40 uur per week
Solliciteren
Bekijk onze website
Naar onze vacatures

Allround elektromonteur

Heb jij kennis en ervaring op het gebied van Elektrotechniek & Installaties? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of volgende stap in jouw loopbaan?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een allround elektromonteur.

ETB Kuyvenhoven levert een groot assortiment elektrotechnische installaties en producten. Onze klantengroep bevindt zich in de particuliere en zakelijke markt met uitdagende projecten bij scholen, woonhuizen, winkels, fabrieken, zorginstellingen etc. etc. Monteurs worden breed opgeleid en krijgen door de grote verscheidenheid aan producten een brede ervaring.

Als Allround monteur ben jij het visitekaartje van Kuyvenhoven en dat straal je uit in je werk, je communicatie en voorkomen bij onze klanten. Je bent bezig met oplossingen die passen bij Kuyvenhoven Elektrotechniek; duurzaam, met oog voor de relatie op de lange termijn en met respect voor onze collega’s en klanten.

Naast het monteren van kwalitatief erg goede installaties is een juiste administratie belangrijk voor tevreden klanten.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Samen met de projectleider zorg je voor een goede planning en coördinatie van het project. Op basis van de tekening monteer je de installatie en stel je deze in bedrijf. Wanneer het gaat om een bestaande installaties repareer je deze of voer je het onderhoud uit. Hierbij stel je hoge eisen aan jouw eigen werk. Hierna informeer en adviseer je de klant zodat de installatie juist gebruikt wordt. Afhankelijk van de grootte van het project kan je op een dag werken aan verschillende installaties, maar wij streven naar zoveel mogelijk eigen projecten. Uiteraard zorg je ervoor dat het gereedschap, de autovoorraad en de bedrijfsauto weer worden opgeruimd en aangevuld. Als je klaar bent met jouw werkzaamheden buiten, dan is het tijd voor de administratie. Je verwerkt alles netjes en overzichtelijk in onze digitale systemen en vult je je digitale werkbon, urenlijsten en planning in zodat de klant een juiste factuur ontvangt. Uiteraard ben je ook beschikbaar voor het verhelpen van storingen, zodat onze techniek optimaal functioneert.

Wat heb je nodig?

 • Electrotechniek opleiding niveau 3 of 4;
 • Brede interesse in elektrotechniek;
 • Lezen van tekeningen en kennen van installatievoorschriften;
 • Componentenkennis;
 • Veiligheidscertificaat VCA (of bereid deze via ons te behalen);
 • Sterke analyse en oplossingsgericht;
 • Goed kunnen samenwerken met collega’s en klant;
 • Trots als het werk netjes wordt opgeleverd en de administratie is gedaan.

Wij vragen talent, maar hebben ook veel te bieden zoals uitdagende projecten, goed gereedschap, materiaal en een prettige werkomgeving.

Hebben wij je interesse gewekt? 

Wij zijn benieuwd naar:

 • Jouw motivatie;
 • Jouw CV (Nederlandse versie).

Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via de knop direct solliciteren of Whatsapp 0614797000.

Heb je nog vragen stel ze gerust!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?