Uw Communicatie is onze kracht!

KD Telematica

KD Telematica is een service- en klantgerichte organisatie die bestaat uit vier gespecialiseerde disciplines op het gebied van Telecommunicatie, Datacommunicatie, Glasvezeltechniek en Beveiliging. KD Telematica staat voor een persoonlijke benadering in advies, installatie en implementatie van totaaloplossingen.

  • Locatie 's-Gravenzande
  • Functie Technicus telefonie
  • Opleidingsniveau MBO/HBO
  • Dienstverband Fulltime
Solliciteren
Bekijk onze website
Naar onze vacatures

Technicus telefonie

Even voorstellen:

KD Telematica is een stabiele organisatie die investeert in duurzame samenwerkingen met zowel klanten als medewerkers. Ons hechte team vraagt om uitbereiding en staat voor innovatie en stabiliteit.

Wil jij je bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied telefonie?  Wij komen graag in contact met een kundig:

Technicus telefonie

Je gaat je bezighouden met het implementeren van totale (hosted) VoIP oplossingen. Daarnaast zorg je dat veranderingen en uitbreidingen op de juiste manier verlopen. De werkzaamheden voer je zowel zelfstandig als in samenwerking met collega’s uit.

Voor deze functie vragen wij affiniteit met IP/ VoIP. Uiteraard bieden wij je voldoende begeleiding en ontwikkeling binnen dit interessante vakgebied.

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij zijn benieuwd naar:
  • Jouw motivatie;
  • Jouw CV (Nederlandse versie).
Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via de knop direct solliciteren of Whatsapp 0614797000. Heb je nog vragen stel ze gerust!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?