Bewust water & electra

Enthoven Techniek

Passie voor Techniek

Enthoven Techniek is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en bouwen van technische installaties op het brede gebied van water, elektra, licht en klimaat.
Met decennialange ervaring en een passie voor techniek, bieden wij een compleet aanbod in glastuinbouw én blijven we flexibel in zowel grote als kleine projecten.

Onze betrouwbare en ervaren technici zorgen ervoor dat de installaties voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij streven ernaar om voortdurend innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen in de sector.
Of het nu gaat om duurzame water- en elektravoorzieningen of efficiënte klimaatbeheersingssystemen, wij hebben de expertise om aan alle technische behoeften te voldoen.

Enthoven Techniek is trots onderdeel van Van der Hoeven Horticultural Projects, dé toonaangevende kassenbouwer die gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van op maat gemaakte tuinbouwoplossingen.

 • Locatie Den Hoorn
 • Functie Monteur electrotechniek
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Fulltime
Solliciteer nu!
Bekijk onze website
Naar onze vacatures

Monteur electrotechniek

Zowel de nationale als internationale glastuinbouwsector is innovatief, dynamisch en er is in toenemende mate sprake van complexe vraagstukken. Enthoven Techniek ontwerpt en realiseert een compleet aanbod aan elektrotechnische installaties, klimaatcomputers, belichting en watertechnische installaties zoals irrigatie-, nevel- en beregeningsinstallaties en eb- en vloedsystemen voor de glastuinbouw.
Wij zijn ingericht om klantspecifiek de juiste oplossing te bieden voor elk vraagstuk, dit doen we middels kwalitatief hoogstaande technische installaties. We zorgen voor automatisering van deze installaties en systemen en adviseren onze klanten. Enthoven Techniek is onderdeel van Van der Hoeven Horticultural Projects, gezamenlijk zijn we full-service partner voor high-tech turn-key tuinbouwprojecten.
Lees hier meer over Van der Hoeven Horticultural Projects: www.vanderhoeven.nl

Wat ga je doen?
Als Monteur Elektrotechniek heb je een afwisselende functie. Je gaat dagelijks op pad en je bent zowel buiten als binnen aan het werk. Je legt kabelgoten en voedingskabels aan en werkt onder andere aan het monteren en aansluiten van onze schakelpanelen. Maar ook het aansluiten van motoren, sensoren, elektrische afsluiters en nog veel meer zijn een vast onderdeel van de functie. Als je wat meer ervaring hebt of hebt opgedaan dan verhelp je ook storingen en kun je doorgroeien in het (wereldwijd) inbedrijfstellen van de procescomputer welke al deze zaken aanstuurt.

Wat vragen wij?

 • De wil en motivatie om het vak te leren
 • Afgeronde technische MBO opleiding
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Een aanpakker met enthousiasme voor techniek;
 • Bereidheid om periodiek mee te draaien in storingsdiensten;
 • Flexibiliteit in werktijden en bereidheid tot (internationaal)reizen.

Wij bieden wij?

Werken bij Enthoven Techniek, onderdeel van Van der Hoeven Horticultural Projects,  betekent werken bij een professionele, sterk groeiende, collegiale organisatie met toonaangevende (inter)nationale projecten. Elke dag werken we met 150 professionals aan de optimalisatie van onze projecten, ontwikkelen we innovatieve systemen en zetten we samen een stapje extra. Altijd met hetzelfde doel: op maat gemaakte projecten voor onze klanten. Onze technieken, welke we voortdurend innoveren, leveren een positieve bijdrage aan relevante milieuvraagstukken en wereldwijde voedselzekerheid.

Wij bieden onze medewerkers, naast de standaard arbeidsvoorwaarden, het volgende:

 • Je bouwt ADV dagen op naar ratio, waardoor jij aan het einde van het jaar twee weken lang van de feestdagen kunt genieten;
 • Door middel van de VDH Academy verbreden wij jouw kennis door middel van ‘Academy’s’ die door jouw eigen collega’s worden gegeven;
 • Iedere dag is er gelegenheid voor het meenemen van vers fruit;
 • Een aantrekkelijk salaris conform de CAO Metaal & Techniek
 • Een actieve Personeelsvereniging met een goed gevulde activiteitenagenda;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Een fijn pakket aan verzekeringen en pensioen (PMT);
 • Last but not least, kun je ook buiten werktijd om bijkletsen met collega’s tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Een flexibel in te delen functie voor 39 uur per week. Je komt te werken in een organisatie met een platte structuur, informele werksfeer en veel enthousiaste collega’s. Ons nieuwe en moderne pand is gevestigd op een centrale werklocatie en is vanuit Den Haag, Zoetermeer, Delft en Rotterdam binnen een kwartier te bereiken. Je kunt bij ons rekenen op een goed salaris, aandacht voor jouw ontwikkeling en prima (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar:
 • Jouw motivatie;
 • Jouw CV (Nederlandse versie).
Je kunt deze sturen t.a.v. Hugo Buitelaar via de knop direct solliciteren of Whatsapp 0614797000. 
Heb je nog vragen stel ze gerust!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg onze socials

Herken jij je in bovenstaand profiel en maak je graag deel uit van een sterke en ambitieuze organisatie?